♥ berita baik ♥

24 Februari 2013

Hang Out Di Hujung Minggu

macam biase.. aku malas nak type banyak2... biar gambar je bercerite... haha...
Lokasi : Dataran Shahbandar Kuala Terengganu
with my housemate



Game ni dyorg sume dok buang tenage maen kat sini... thats why la 
aku bertenaga lagi diorang dah penat.. haha..

Tapi aku still dapat duit walaupun tak men game ni... lalala~~


Kamal Fariz
Fahd Ezuan


Almy Nadia



Almy Nadia

Azri                             ............     



V.I.P
Amen               Afiq                   Marlon
minat diorang ni menari. first tengok diorang kat whi. tapi time ni Adam xde.
so aku baru kenal diorang ni. hahax~~

                                                                                 Yandy






Fatah Amin  Kamal Faridz  Fahd Ezuan Imran Ismail Riz Amin



Bajet tgah stress la kitorang minggu ni
 sometime aku tak teruja aku bertemu siapa... 
tapi aku bertemu bersama siapa ketika tu..... 
nice moment.. ^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Haruslah anda tahu ♥