♥ berita baik ♥

15 November 2012

Marry Me - IamNEETA



We ran out of time now
and trap in the wind now
no change when the faith came
i running like hell 

i wrote like black and blue 
but i see..
all bloody red

it shouldn't be like this
and now not the ending
show me your love.. love.. love...

it might be the end
but i'm not 
losing you now..

Marry me....
marry me......
stay with me...
live with me.... 


it shouldn't be like this
and now not the ending
show me your love.. love.. love...

one step to the end
but i am not
losing you now..



by :: patrick Anahoda


Be Mine - Tasha Manshahar feat Syed Shamim




*Xsangke SYed Shamim pandai menari... cool2.. hahax~~





Bermula di Facebook
kau tegur ku dulu tak tahu malu
tak kuasa nak layan
aku buat taktahu

kau terus cuba dan mencuba
Sehingga ku jatuh cinta
Gatalnya dirimu
Membuat ku terjatuh

Bila kita mula mengada
Kita selalu keluar sama
Borak panjang - panjang
Makan dan tengok wayang

Sikit sikit aku merajuk
kau selalu sabar pujuk
Tapi sebenarnya
aku cuma nak uji saja

Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you

Syed Shamim ::
Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you


Let me tell you that I love you
And I never wanna wrong you
Take my hand baby
Come, go through with me
Let me tell you that I miss you
And I never wanna lose you
You’re my heart baby
My life is incomplete without you

Dalam pada ku gembira
kadangkala sedih juga 
kau sudah berpunya
Tak mungkin jadi milikku selamanya...






versi lama

Cuba Teka - Tasha Manshahar









Matamu redup bagai bayu 
Juga awan biru dilangitku
Senyummu seindah mentari 
Selalu menerangi mimpi sepi


c/o :
Cubalah cuba sayang teka 
Siapa yang bertakhta dalam jiwa
Adakah kau rasa
Sayang ku selalu ada waktu
Tuk menyayangimu
Menjagamu...
Seluruh hidupku...



Matamu redup bagai bayu 
Juga awan biru dilangitku
Senyummu seindah mentari 
Selalu menerangi mimpi sepi


Cubalah cuba sayang teka 
Siapa yang bertakhta dalam jiwa
Adakah kau rasa
Sayang ku selalu ada waktu
Tuk menyayangimu
Menjagamu...
Seluruh hidupku...


Tasha Manshahar dan Syed Shamim (sweet Video )




hye....  tadi sibuk2 aku duk tweet2 nampak ade
 org post ---->
( dye ni twitfamous kot... sbb tu kalau aq letak tweet dye kat sini pun xde effect pape wakaka... ehhh sorry...) 

Tweet dye buat aq teringat yg aku ade nak post pasal Tasha Manshahar n Syed Shamim ni tapi masa tak mengizinkan... hahax... 
kebanyakan Kaki youtube la yg kenal diorang ni. Ramai kaki youtube kan?
sebab youtube landasan untuk remaje sekarang kongsi ape yg dia buat...
kire diorang ni vlogger la jugak.. ni yg aku tau la...


                                                                      Tasha Manshahar (Sha )
Nur Nadia Natasha Binti Mohd Manshahar
Kajang, Selangor
20 tahun (2012)
student Institut Perguruan Kampus Ilmu Khas, Cheras





Syed Shamim (ed )
Syed Shamim Al Idrus Syed Abdul Kadir
Seremban, Negeri Sembilan
19 tahun (2012)
Institut Pendidikan GuruKampus Ilmu Khas, Cheras




Sebelum ni aku just tengok2 biase je video diorang ni lepas roomate aku tunjuk.
ni first video diorang yang aku tengok..


Mr. Saxobeat

3 sebab aku minat video ni
1. Aku lebih suka lagu akustik daripada lagu R&B macam real lagu saxobeat.
2. Suara Syed Shamim awesome
3. diorang punya suara serasi
(Komen kritik itu perkara biasa... artis famous pun kena kritik.)

banyak jugak video diorang. tapi aku just minat video ni je.. maknenye ni paling ok la yg aku tengok... tapi its fine la sebab mula - mula kan. then aku subscribe CLora Studio kat Youtube nampak video yang kedua yang best jugak dari Tasha Manshahar 

Be Mine 


Tapi lirik dia serious Annoyying... nasib baik versi baru dah tukar lirik... haha...


Stereo Heart


yang ni nice..

Baby


Yang ni Syed Shamim n Daiyan Trisha

Number One For Me

best cover... 

We Are Young (versi Acapella


Cuba Teka


yg ni pun nice kalau dgr byk2 kali,.... sebab first time dgr pun xleh masuk jugak... haha~~


Baby Its You
ok yang ni cover paling aku suka setakat ni.....

ok.... kalau nak tgok just kat ------> Clora Studio


P/s :: just ni je care nk appreciate org yg pernah hiburkan saye.... :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Haruslah anda tahu ♥