♥ berita baik ♥

19 September 2013

Kau Pergi Jua - IamNEETA ft. Najwa Latif ( Lirik )








Neeta :
Kau pergi  jua dari hidupku
kini sendiri di hari - hariku...
pulang ke dakapanku...
aku ingin kau selalunya di sini...
hanya hadirmu bisa
menyatukan masa kita berdua...

Najwa :
kau pergi jua dari hidupku
kini sendiri di hari - hariku
pulang ke dakapanku...
aku ingin kau selalunya di sini
hanya hadirmu bisa
melenyapkan segala sunyi di sini...

Pulang ke dakapanku...
aku ingin kau selalunya di sini
hanya hadirmu bisa
menyatukan masa kita berdua...

pulang ke dakapanku...
aku ingin kau selalunya di sini
hanya hadirmu bisa
melenyapkan segala sunyi disini 

kau pergi jua...
kau pergi jua...
kini sendiri di hari - hariku...
kini sendiri di hari - hariku

24 Februari 2013

Hang Out Di Hujung Minggu

macam biase.. aku malas nak type banyak2... biar gambar je bercerite... haha...
Lokasi : Dataran Shahbandar Kuala Terengganu
with my housemate



Game ni dyorg sume dok buang tenage maen kat sini... thats why la 
aku bertenaga lagi diorang dah penat.. haha..

Tapi aku still dapat duit walaupun tak men game ni... lalala~~


Kamal Fariz
Fahd Ezuan


Almy Nadia



Almy Nadia

Azri                             ............     



V.I.P
Amen               Afiq                   Marlon
minat diorang ni menari. first tengok diorang kat whi. tapi time ni Adam xde.
so aku baru kenal diorang ni. hahax~~

                                                                                 Yandy






Fatah Amin  Kamal Faridz  Fahd Ezuan Imran Ismail Riz Amin



Bajet tgah stress la kitorang minggu ni
 sometime aku tak teruja aku bertemu siapa... 
tapi aku bertemu bersama siapa ketika tu..... 
nice moment.. ^_^

11 Januari 2013

Last Minute - Maafkan Aku ( ost Setia Hujung Nyawa )







Dan apa
Yang kau mau kan dari ku
Telah lamaku kata
Yg ku cinta sepenuh hatiku

Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kaulah yg pertama..kucintai

(chorus)

Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yg dapat menemanimu

Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata,
I said i love youu..


Dan apa
Yang kau mau kan dari ku
Telah lamaku kata
Yg ku cinta sepenuh hatiku


Sampai bila
Harus aku menunggu cinta mu
Dan pabila ku sedari
Kaulah yg pertama..kucintai


Maafkan lah diri ini
Jika takdir menjemputku dahulu
Hanya saat ini yg dapat menemanimu


Dengarkanlah sekali lagi
Jika kau tak percaya pada diriku
Bilaku berkata,
I said i love youu..

08 Januari 2013

I Love You – Najwa Latif




Donlod : 


Mungkin kita pernah rasa tentang cinta,
Yang takdirnya bukan untuk kita,
Mungkin ini adalah cara meluah cinta,
Tanpa berkata atau berpandang mata,

Mungkin aku mencintaimu
walaupun engkau tak pernah tahu,
Mungkin aku mencintaimu 
tanpa lelah atau pun jemu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you ,
You know i’ll always be there for you,


Mungkin kita tak bersama
di takdirkan,
Tak mengapa 
asal kau bahagia,

Biar aku mencintaimu 
biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu 
dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you..

Biar aku mencintaimu 
biar tiada siapa yang tahu,
Biar aku mencintaimu 
dalam diam ataupun bisu,

I’m sorry but i love you,
I’m sorry if i miss you,
Even if i can’t have you,
You know i’ll always be there for you.
I’m sorry but i love you..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Haruslah anda tahu ♥