♥ berita baik ♥

20 Mei 2012

Aku suke dengar Radio Online

APesal la aku baru tau...??????


selame ni aku dengar kat laman web radio tu je kalau nak dengar radio, tapi menyusahkan aku pulak bile aku tak boleh nak tukar stesen lain, aku ni kan jenis macam tu, bile aku nak dengar radio je mesti nak tukar2 stesen lain,sebab bile iklan memanjang bla bla bla then, aku tutup je radio tu... n dgar MP3 kat fon aku. tapi, bile dgar mp3 rase boring plak, nak dgr radio kang diri sendiri jugak sakit hati dengar iklan memanjang...
 fon aku bukan tak boleh buat dengar radio, tapi, orang kata kalau fon buat dengar radio kang rosak... ehhh banyak pulak alasan aku, haha~
btw, aku nak cakap yang aku baru tau macammane nak dengar radio online n boleh change stesen bile2 mase, haha~ so, xde la stress sangat aku nak dengar radio.
 ni pun baru je tau dari classmate aku, aku nampak die bukak tadi,
 Betul kate lecture aku, proses belajar kebanyakan dari pemerhatian.. hahax~~


nie blog radio yang baru aku jumpe, orang ramai dah tau kot, aku je yang ketinggalan zaman. n tak terfikir nak cari. hahhaha...



die akan keluar macam nie,





boleh tgok tv jugak.. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

♥ Haruslah anda tahu ♥